top of page

Contact

Join the Club

Contact opnemen

Heb je een vraag voor de Charity Club Bollenstreek of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Manon Meuleman, office manager Charity Club Bollenstreek via: info@charityclubbollenstreek.nl

Op dit moment staat de CCB open voor nieuwe ambassadeurs. Wil ambassadeur worden van de CCB? Vul dan hieronder je gegevens in. 

PS. Het is ook mogelijk om alleen naar de events te komen zonder Ambassadeurschap. Dan kom je op de mailinglist en houden we je op de hoogte van onze events.

Bedankt voor uw bericht!

AANMELDEN GOEDE DOELEN

Werk je voor een goed doel en heeft jouw organisatie of initiatief interesse in ondersteuning door de RCC? Laat het ons weten!

 

Stuur een e-mail naar info(AT)charityclubbollenstreek.nl met daarin de volgende informatie:

 

  • de naam, missie, visie en doelstellingen van de organisatie of initiatief voor het lopende jaar;

  • de reden van de vraag om ondersteuning door de CCB;

  • de naam en contactgegevens van de contactpersoon bij de organisatie.

 

Houd bij het aanmelden van je goede doel of initiatief het volgende voor ogen:

  • de CCB ondersteunt alleen goede doelen en initiatieven gericht op activiteiten in en rond de Bollenstreek;

  • de CCB ondersteunt met louter gerichte (financiële) doeleinden: dat betekent (financiering van) activiteiten of specifieke middelen (denk bij middelen bijvoorbeeld aan financiën voor het aanleggen een voetbalveldje in de wijk);

  • de CCB maakt periodiek een selectie van de goede doelen die zij voor het lopende jaar ondersteunt en behoudt zich het recht voor om een aanvraag tot ondersteuning af te wijzen op grond van haar algemene voorwaarden. Lees en accepteer deze algemene voorwaarden goed door voordat je een aanvraag doet.

 

De CCB kan aanvragen die niet (volledig) voldoen aan bovenstaande vereisten weigeren.

bottom of page