top of page

za 13 jan

|

Utrecht

VIP Avond bij eredivisie ijshockey team Utrecht Dragons

Met grote vreugde nodigen wij jou uit voor een exclusieve VIP-avond bij de Eredivisie IJshockey Club Utrecht Dragons op zaterdag 13 januari 2024. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol plezier, culinaire hoogtepunten en, natuurlijk, ijshockeyactie!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
VIP Avond bij eredivisie ijshockey team Utrecht Dragons
VIP Avond bij eredivisie ijshockey team Utrecht Dragons

Tijd en locatie

13 jan 2024, 18:00 – 22:30

Utrecht, Mississippidreef 151, 3565 CE Utrecht, Nederland

Gasten

Over het evenement

Hier is een glimp van wat je kunt verwachten:

18:00 - 18:30 uur: Aankomst en Stamppot Buffet Maak je klaar om in stijl ontvangen te worden! Vanaf 18:00 uur heten we je welkom voor een heerlijk stamppotbuffet. Geniet van een smakelijke maaltijd terwijl je je mede-VIP-gasten ontmoet.

19:30 - 20:00 uur: Speluitleg en Insider Insights Na de maaltijd nemen we je mee achter de schermen van het ijshockeygebeuren. Ontvang exclusieve speluitleg en kom alles te weten over de geheimen van ijshockey en de opwindende wereld van de Utrecht Dragons.

20:00 - 20:15 uur: Tribune Time! Het hoogtepunt van de avond! Neem plaats op de tribune en geniet van de spannende wedstrijd terwijl de Utrecht Dragons hun tegenstander uitdagen. Voel de energie van het publiek en juich samen voor ons team!

Na de Wedstrijd: Borrel aan de Bar Na de adrenaline van de wedstrijd laten we de avond ontspannen uitklinken aan de bar. Hier heb je de gelegenheid om na te praten, je ervaringen te delen en te proosten op een geweldige avond.

Met dank aan Wesseling Transport Een speciale vermelding van dank aan Wesseling Transport, die de toegangskaarten voor deze avond sponsort en dit VIP-evenement mogelijk maakt.

Kosten en Goed Doel De kosten voor deze geheel verzorgde VIP-avond bedragen € 75 per persoon. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan een goed doel, omdat we geloven in het delen van vreugde en het steunen van de gemeenschap.

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze onvergetelijke avond vol ijshockeyplezier!

Deel dit evenement

bottom of page